Monday, May 25, 2009

De ce a murit panseluta?

Pe scurt: de frig.

Pe lung: cred ca am deja reumatism din cauza diferentei de temperatura dintre afara si inauntru. Si nu mai e din cauza fostului coleg de camera, ci din cauza celor de la facultate. De vreo saptamana stau prin biblioteca, cautand raspunsuri la intrebari firesti cum ar fi: cine suntem? care este scopul nostru? ce vrea chinezul ala din fata mea care ma priveste de juma de ora fara sa zica nimic? In biblioteca facultatii cred ca sunt 17-18 grade si un vant continuu de la gurile de aer conditionat. 

Desi ai crede ca aici nu se vand decat tricouri sau camasi cu maneca scurta, te inseli amarnic! Pentru ca toata lumea, cand vine la biblioteca, stie ca fara un polar pe tine nu faci fata. Eu par a fi singurul erou din toata biblioteca venit in pantaloni scurti si maneca scurta. De fapt nu sunt singurul erou, ci singurul fraier, care moare de frig! 

Mda, deci, domnu decan al Universitatii Tehnice Nanyang, cresteti temperatura un picut in biblioteca pentru ca sunt studenti straini, si nu numai care mor de frig. Si daca nu mor de frig, macar cu un reumatism tot se aleg. 

No comments:

Post a Comment

Vorbeste cu mine, nu fi timid.